Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ


Δεν περιμένουμε τίποτα καινούργιο στην Τακτική Σύνοδο Κορυφής σήμερα και αύριο 25η Μαρτίου. Όλα για τη χώρα μας έχουν προαποφασισθεί στην έκτακτη σύνοδο κορυφής της 11ης Μαρτίου. Θα γίνει λοιπόν επικύρωση των αποφάσεων αυτών. Οι επόμενες σημαντικές αποφάσεις αναμένονται τον Ιούνιο.


Εδώ φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε πυρετό για να μαζέψουμε τα 50 δισ. από την κρατική υπηρεσία. Για να δούμε τι θα γίνει όταν θα σβήσουν τα φώτα της συνόδου. Βέβαια το Μάιο θα έρθει και πάλι η Τρόικα. Και θα διαπιστώσει τι άραγε;   Αν δεν δουλέψουμε σοβαρά προκοπή δε βλέπουμε σε οποιονδήποτε τομέα.

Οι Πορτογάλλοι πάνε για εκλογές. Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Ζοζέ Σόκρατες, καθώς πριν από δύο ώρες το πορτογαλικό Κοινοβούλιο δεν ενέκρινε κατά τη βραδινή του συνεδρίαση το σχέδιο λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης μειοψηφίας.

Ούτε και στη χώρα μας η λιτότητα που επιβάλλει τομνημόνιο και έχει φτάσει πολλούς έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας δεν είναι αποδεκτή. Αλλά οι αντιδράσεις μας είναι υποτονικέςστην ανικανότητα της διοίκησης και της κυβέρνησης, Λαός του καναπέ, κυβερνώντες με κοιλιές να τρὠνε γιαούρτια. Άραγε να άρεσε του κυρίου Πάγκαλου, την άλλη φορά θα ήταν καλύτερα να του ρίξουν τούρτα, όπως παλιά του χονδρού και του λιγνού!!!!


Αύριο τα κυβερνητικά στελέχη και τα στελέχη της αντιπολίτευσης θα είναι στις παρελάσεις. Καλό είναι να προσέχει κανείς μη φάει στη μούρη κατά λάθος κανένα γιαούρτι, καμιά ντομάτα, κανένα νεράντζι, όσο για τον κύριο Πάγκαλο για να δούμε που θα εμφανστεί, αν τολμήσει και τι καλούδι θα του ρίξουν πάλι!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου