Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Ο ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο σημερινός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.  Γυμνάζεται συστηματικά και έτσι μπορεί και αντιμετωπιζει αποτελεσματικά και τα ευαίσθητα  εθνικά θέματα  που χειρίζεται.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον πρωθυπουργό να χαίρεται τη θάλασσα. Το στυλ κολύμβησης πεταλούδα και όσοι έχουν όρεξη για αρνητικά σχόλια, για να δοκιμάσουν πόσες χεριές πεταλούδα μπορούν να κάνουν! Από την δική μου πείρα δεν είναι και τόσο εύκολο το στυλ, έστω κι αν μάθει κανείς τις κολυμβητικές αναπνοές.


 Άλλη αγάπη του Πρωθυπουργού είναι το ποδήλατο. Κι αν έφαγε και μια τούμπα, ε και ποιος δεν έχει φάει!!! Αυτοί που δεν έχουν ανέβει ποτέ σε ποδήλατο κάνουν την πλάκα τους. Όμως το ποδήλατο βοηθάει πολύ στην κυκλοφορία του αίματος και είναι γυμνάζει πολύ καλά τον ποδηλάτη, ειδικά στα πόδια. Τα περισσότερα παιδιά έχουν το ποδήλατό τους, μετά όμως αν κανείς βάλει κιλά πώς να ανέβει; Άλλωστε μεγαλώνοντας ο έφηβος θέλει μηχανάκι και στα 18 του αυτοκίνητο και μετά γίνεται ένα με τις ρόδες, ξεχνάει όχι μόνο το ποδήλατο αλλά και το περπάτημα!




Από το Πάσχα και ύστερα ο Γιώργος Παπανδρέου δε χάνει ευκαιρία να περάσει και 4 και περισσότερες ώρες στη θάλασσα μέσα σε ένα κανό. Βάζει και στόχους να διασχίζει αποστάσεις, από την Ύδρα στην Ερμιόνη σε 4 ώρες, φορώντας  ισοθερμική φόρμα και μπαντάνα στο κεφάλι. Το κανό μας δίνει τη χαρά να εξερευνήσουμε περιοχές μαγικές, όπως σπηλιές, ερημικές παραλίες. Με  καπέλο και αντηλιακό μπορεί κανείς να άντέξει και μία ώρα. Καλύτερα να φοράει μια λευκή μπλούζα και φυσικά αν δεν είναι κανείς πρωθυπουργός απορώ αν μπορεί να κάνει κανό στα ανοιχτά, όπου κυκλοφορούν ταχύπλοα σκάφη. Ο Πρωθυπουργός ήταν πολύ καλά οργανωμένος και υποθέτω,   θα είχε και συνοδεία σ'  αυτή του τη "βόλτα".


Προτεινόμενο επόμενο άθλημα από τον τούρκο ομόλογό του, το σκι, αφού του έκανε δώρο τον σχετικό εξοπλισμό.



Ποιος θα μπορούσε να χορέψει, τόσο λεβέντικα, όπως στην παραπάνω  φωτογραφία. Και στο dancing with the stars θα μπορούσε να κερδίσει το πρώτο βραβείο, αλλά που να βρει το χρόνο!

Ο πατέρας του ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και αναγκάστηκε αν και ήταν εκλεγμένος Πρωθυπουργος να παραιτηθεί. Ο Γιώργος είναι το ακριβώς αντίθετο ευτυχώς. Γι' αυτό θα είναι ικανός να κυβερνήσει την Ελλάδα για άρκετές ακόμη δεκαετίες, γερός και δυνατός και θα μπορεί να αντέχει το στρες των γρήγορων, υπεύθυνων πολιτικών αποφάσεων με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου