Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011



 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ


 Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ!


Γιατί όλοι ασχολούνται με τους μάγκες λαθρομετανάστες, που με θράσος κατέλαβαν τη Νομική και μετά μεταφέρθηκαν στο Νεοκλασσικό της οδού Ηπείρου.

Αφού στην πραγματικότητα δε θέλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες να περιοριστεί η λαθρομετανάστευση για να έχουν εφεδρικό στρατό από φθηνούς εργάτες. Ακόμη και τώρα με την οικονομική κρίση δε βλέπω καμιά σοβαρή κινητοποίηση.

Δε σκέφτεται κανείς τόσους Έλληνες που υποφέρουν γιατί έχει γκετοποιηθεί η γειτονιά τους;

Τι κάνει ο νέος δήμαρχος, ο κ. Καμίνης για να δοθεί το κέντρο της Αθήνας και πάλι στους Έλληνες φορολογούμενους και στους τουρίστες, που δεν μπορούν, όπως παλιά να κυκλοφορήσουν στο κέντρο;


Πότε θα δοθεί μια λύση για όλους αυτούς τους μετανάστες, που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και τρώνε ήδη σκύλους, γάτες και ποντίκια;

Μήπως πρέπει να φάνε και κανένα άνθρωπο, μια που πεινασμένοι;   

Κάποιοι από αυτούς κατάγονται από χώρες κατά παράδοση ανθρωποφάγων!

 
Ένας φράχτης κάτι μπορεί να προσφέρει. Τουλάχιστον να δώσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι και να μειώσει το κύμα της λαθρομετανάστευσης!

Τώρα τους χρησιμοποιούν για να μην ασχολούμαστε με το πόρισμα της Siemens.  Έρευνα για το πόθεν έσχες του ζεύγους Βουλγαράκη θα γίνει αλλά ποιος ασχολείται.

Το τι γίνεται στο Νταβός της Ελβετίας, αν πρέπει να συζητήσουμε αν αξίζει να γίνει επαναγορά των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου σε τιμές χαμηλότερες από τις ονομαστικές. Το πόσο μπορεί να αλλάξει τη ψυχολογία μας μια τέτοια πρόταση, αν γίνει δεκτή και από τους Γερμανούς. Σημειωτέον ότι επιβεβαιώθηκε από το Παρίσι και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου