Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλά.α» κ.λ.π. Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί, για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε. Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Ο Θ.Πάγκαλος δεν αντέδρασε στις ύβρεις και αποχώρησε από τη Λίμνη. Ζήτησε όμως τον Διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε  ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ, στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, ένα άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία). Ο Αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στην Λίμνη!!!

Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν διότι πλήρωσε εισιτήριο…

ΠΗΓΗ: http://christoskapoutsis.blogspot.com/


"ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ"ΔΗΛΩΝΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!

Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις και ένα video χίλιες φωτογραφίες, δείτε τι δήλωνε πρόσφατα ο προδώσας τον Οτσαλάν, ο παραδώσας τα Ίμια στους Τούρκους και τους Αμερικανούς, Πάγκαλος. "Αντιπαραγωγικοί" κατά τον Πάγκαλο οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί. "Αντιπαραγωγικοί" ο  Σαλμάς και ο Ηλιάκης που έπεσαν ως Ίκαροι στα νερά του Αιγαίου, υπερασπιζόμενοι με τα αιώνια πλέον φτερά τους, τον εθνικό εναέριο μας χώρο από τους Οθωμανούς κουμπάρους του Καραμανλή και τους ζειμπέκηδες του Γιωργάκη. "Αντιπαραγωγικοί" οι Βλαχάκος, Καραθανάσης και  Γιαλοψός, που πέρασαν στο πάνθεον του Γένους, πέφτοντας από τα πυρά των Τούρκων στο ελληνικό έδαφος της Μικρής Ίμια. "Αντιπαραγωγικοί" και οι χθεσινοί αστυνομικοί Σκυλογιάννης και Ευαγγελινέλης της ομάδας  ΔΙΑΣ που έπεσαν στο βωμό του  καθήκοντος. "Αντιπαραγωγικοί" όλοι τους Πάγκαλε. Σε ένα σημείο φυσικά. Δεν παράγουν πολιτικές και ηθικές  κοπριές όπως εσύ. Αλλά φιλότιμο και ηρωισμό. Θα έρθει καιρός και σύντομα μάλιστα, που θα καθαρίσει ο λαός της κόπρο του Παγκάλου και των υποτελών της Τρόικας και του ΔΝΤ.Και τότε ο Πάγκαλος και οι όμοιοι του θα τρέμουν, εκλιπαρώντας για έλεος, όταν θα λάβουν τα όνειρα των ποιητών εκδίκηση.